Așteptați, vă rog...

Compania Municipală Pază și Securitate București

Sisteme de securizare

- CMPSB dispune de personal tehnic, abilitat să acorde consultanță de specialitate precum să instaleze și să asigure mentenanța/service-ul la întreaga gamă de sisteme electronice de alarmare antiefracție, antiincendiu, televiziune cu circuit închis și control acces.

- Venim în întâmpinarea solicitărilor clienților asigurând o gamă largă de sisteme integrate, proiectate intern sau produse de furnizori consacrați de echipamente de securitate la nivel Mondial (DSC; PARADOX; HIKVISION; DAHUA; BENTEL; KANTECH; etc.).

- În funcție de măsurile stabilite în analiza de risc/funcție de constatările echipelor tehnice la obiectiv, oferim soluția ideală pentru alegerea sistemului optim de securitate.

Oferta CMPSB detaliată, acoperă întreaga gamă specializată de produse și servicii de securitate necesare dispozitivelor, pentru a răspunde oricăror exigențe în acest domeniu.
Obiectivul nostru este acela de a furniza clienților noștrii soluții și rezultate considerând totodată că succesul lor este într-un fel și succesul nostru.

Compania noastră este certificată ISO 9001:2001 pentru implementarea sistemului de management a calității serviciilor furnizate, SR OHSAS 18001:2008 pentru sistemul de management a sănătății și securității ocupaționale, ISO/IEC 27001:2018 pentru sistemul de management certificat și ISO 14001 pentru implementarea sistemului de protecție a mediului.

Întreținerea periodică a sistemelor de securizare

Mentenanța sistemului de securitate instalat va fi asigurată de tehnicienii specializați și avizați de către instituțiile abilitate.
Echipele sunt dotate cu autoturisme și scule adecvate lucrărilor de mentenanță.

Personalul autorizat va fi instruit asupra operării sistemului de securitate. Astfel se va urmări ca utilizatorii sistemului de securitate să cunoască operații ca: armare/dezarmare, testarea sirenei de exterior, testarea comunicației cu dispeceratul prin producerea de alarme, testarea senzoristicii sistemului, etc.